Clean brush erra

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 02:36

IT"s CLEAN GURL TIMEEEEEE..... whoeoeoeoeoe............ Meiden ohh daar ben ik weer en mijn god wat gaan jullie blij zijn !!!!!!!!Ik sta op het punt mijn clean gurl erra te vertellen en dit is echt een must voor elke meid die schoon, clean tiptoe wilt zijn en houd van make up !!!!! Gurls al JAREN maar echt JAREN weten alle meiden dat je de beauty blenders en kwasten moet schoonmaken na gebruik om je huid schoon te houden....

MAAR ik ben tot een schokkende ontdekking gekomen dat ..... de meeste dames.... hun beauty blenders wassen in de wasbak met ... HANDZEEP..... DOUCHEGEL! ???....... SHAMPOO??????????...... WAAROM????? STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wist niet wat ik zag....

ten eerste, gurls als je douched en je haar wast met shampoo is het de bedoeling dat je na de shampoo en de conditioner je schouders en gezicht opnieuw wast om alle restanten van de shampoo en conditioner van de huid te halen zodat je geen UITSLAG krijgt op je gezicht ?? ... Dus na onderzoek in mijn omgeving ben ik tot de conclusie gekomen dat heel veel dames niet op de hoogte zijn van het ECHT schoonmaken, desinfecteren en voorkomen van ontstekingen, uitbraak en plekken op de huid bij het gebruik van een make-up spons, een beauy blender of je kwasten... alle tools moeten schoon gemaakt worden!!!!

 

SOOO GURLS..... I know... ik bedoel het niet persoonlijk meiden I GOT YOU GURL !!!!! so let's start.

 

Vanaf 2018 ben ik overgestapt naar 2 vasten producten van de douglas, en tot de dag van vandaag gebruik ik deze flessen elke week, ik herkoop de 2 items om de 2 a 3 maanden...

Dit verschilt per persoon maar persoonlijk heb ik een hele voorraad aan nieuwe kwasten, blenders en puffs zodat ik na het 2 a 3 keer wassen de producten weg kan gooien en nieuwe schonen items kan gebruiken. Vind jij beauty blenders te duur om weg te gooien als ze vies worden? ja dat snap ik maaaaaarr ofcourse i got you .... dames de blenderflessen van posh-elmas zijn een droom ! er zitten verschillende maten blenders in, mini blenders voor de ogen en puffs voor je setting poeder !!Allemaal in 1 fles!!!!!!!

ik gebruik ze elke dag en ik ben super blij met de voorraad!! dus wil je een voorraad, besel dan de blenders van posh-skinncare en je kan zeker een paar maanden vooruit en de prijs is echt veel goedkoper dan voor 1 blender!!!!!

 

OKEEEE... we waren even onderweg  afgeleid dus even terug naar de schoonmaak producten die ik gebruik. Dit gaat om de LECO reinigings melk voor penselen en de desinfectie van LECO voor kwasten, tools etc. De foto hier onder zijn van mijn eigen flessen, en zoals je ziet zijn een beetje toegetakeld.....so gurl you should go get this !!!  so don't hate on de vieze flesjes op de foto gurls, you better take a screenshot because you need it !!!!!!

DE fles reiniging melk is van een super fijne dikte en komt in een pomp fles, de crème is bijna geurloos en geheel niet irriteren in contact met de huid, het maakt alles perfect schoon en spoelt er goed vanaf! Dit product gebruik ik om alle troep van mijn kwasten af te wassen en laat mij jullie vertellen dit product doet alles waar je van droomt als het gaat om CLEAN UP! foundation... WEG..., poeder... WEG alles verdwijnt en word weer als nieuw!!!!!!! 

De spray is om alle bacteriën weg te halen en te vermoorden en dit is echt geweldig. Als je net als ik een desinfectie persoon bent in het algemeen is dit je droom, je sprayt elke avond over je kwasten en BAM, alles is schoon en klaar voor gebruik!

 

Het zorg voor een betere aanbreng van je producten, je tools gaan langer mee als ze onderhouden worden en je huid is beschermt van bacteriën en minder pukkels of plekjes door dichte poriën!!! MUST HAVE. Mijn 2 flessen gebruik ik zoals ik zei als 5 jaar en ik ben er nooit van af gestapt! het is echt een must dames, dus stop met de handgel en douchegel en vieze lelijke make-up tools en houd alles mooi, clean en luxer door deze simpele producten!! 

 

WEL is er 1 probleem....geen linkjes..... Ik kan de producten online niet vinden... ga naar de douglas want ze zijn er altijd !! het merk is LECO, een vast merk in de douglas en ze zijn er altijd !!!!!! so gurls... ik kan geen linkje geven maar maak een screenshot, take it to the store en start your clean GURL ERAAAAAAAAA!!

prijs reinigingsmelk 12,95

Prijs desinfectie tools 19,95

 

THANK ME LATER ,

 

XOXO POSH 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.