POSH. make-up or break-up

bye YSL, hello L'oreal secrets

YSL, ik ga vandaag wat dromen in de make up wereld voor vrouwen verpesten denk ik..... iedereen kent het designer merk wel.....teminste dat denken we.... YSL beauty ligt in de douglas en ici paris en ik ga het geheim van dit merk met jullie delen!!!!! YSL is een luxe designer merk met hoge prijzen, het merk heeft kleding, tassen en nog veel meer en is al jaren een groot merk in de fashion en designer wereld... niet geheel raar dus dat hun make up ook aardig aan de prijs is, maar is het ook echt anders? en waarom is hun make up beter ? 

Lees meer »

Contour tips

Let's talk about ccontouring!!! Het is bijna niet weg te denken in de meeste make-up routines... de contour, ik ben er weg van bij een full glam! Maar sinds KKW contour sticks niet meer vekrijgbaar zijn ben ik nieuwe producten gaan uit proberen en ik heb weer wat pareltjes gevonden en ik wil mijn 2 fav tips met jullie delen! En wederom ben ik naar de goedkoperen items gaan zoeken zodat het toegangkelijk is voor iedereen! SO...... let's start.

Lees meer »

Le'BLUSH

SO STOP !!! WAIT A SECOND!!! wat is er gebeurd met de make-up merken in de drogisten !!!!!!!!!!!! can we talk girls...

Lees meer »

POSI K dupe satin lip

Guuurlllsssss, got you something !!!!! matt satin lip combo voor de perfect every day satin matt llip! en guessss what...... KRUITVAT did it !!!!!

Lees meer »

Juicy lip combo

ooohhhhhhh...... I got you on something!!!!!!! Mijn go to lip combo voor als ik de deur uit ga, niet full in de glam maar je kent het wel.... Voor mijn dagelijkse go to items in make up ben ik overdag  niet van de matt lips, niet van de lippenstiften of zware kleuren op mijn lippen... maar ladys we all want some juicy lips on the go!!!! Ik heb de perfecte lip combo voor elke vrouw voor on the go. Ik ben een enorme fan van lipliners en een glos, een van mijn favorite blijft al jaren een light brown lipliner met een clear gloss! Nou is een goede gloss vinden ook een aardige opgaven, je wilt niet dat ze plakken, verplaatsen als je praat of afgeven maar wel genoeg gloss om gevoed en shine te hebben... gurls I got you!!!!!! Ik denk dat dit 1 van mijn top secrets is en hij stelt niet teleur!!! so let's start!

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.