The body cream obsession

Your soul,your rituals.

Geen grote fan van Rituals, maar we hebben weer een pareltje gevonden! Rituals is voor veel mensen een luxe merk wat vaak door de verpakkingen en de prijzen neergezet word als een extra verwennerij voor jezelf. Echter moet ik in mijn persoonlijke mening toegeven dat ik geen grote fan ben van het merk! De handzeep, een paar showergels en  sommige scub producten gaan mee in mijn routine maar daar houd het wel bij op... MAAAARRRRRRRRRRRR ik heb eindelijk een body cream gevonden die de juiste 'bijna' ingrediënten heeft of zoals ik het even zie er wel mee weg komt!

Lees meer »

KUMAI vegan travel set

IT's skincare timeeeee...... whoehoe!!!!! we got some goodies gurls!!! Het festival seizoen is in volle gang en we gaan weer op vakantie en er is niks erger dan aankomen bij de douane of de entree poortjes van jouw festival ... je zet je tas neer voor de controle en ja... daar gaat je body parfum... je deo... je zonnebrand .... je kent het wel en het is een nachtmerrie!!!!! Maar op de webshop van posh-elmas is een nieuw vegan beauty merk en die komt in travel size !!!! hoe handig is dit ! alles wat je van het merk KUMAI besteld komt niet groter dan de 35ml flesjes! 

Lees meer »

KYLIE coconut

Na de zonnige dagen kan mijn huid wel wat hydratatie gebruiken... dus we gaan de kylie coconut bodycream reviewen.  Het product gebruik ik al meer dan een jaar en er zijn al aardig wat tubes doorheen gesleten dus het word tijd voor een review ladys  !

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.