Skims rinestone dupe

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 15:00

SKIMS alarm!!!!!! Aller eerst wie kent het niet.. SKIMS het shapewear merk van Kim Kardashian. éen van mijn favorite brands als het om celeberty brand gaat. En het mag ook gezegd worden want sinds Skims levert  in Nederland heb ik al meerdere malen besteld en het komt alle verwachtingen tot recht, wel wil ik erbij zeggen dat je veel betaald maar het bezorgd word in een bruine papieren zak, geen kaartjes, geen mooie doos... Maaaarrrr....... omdat skims erg prijzig is en de kosten van de spullen en de shipping kosten aardig hoog zijn kan ik me voorstellen dat niet iedereen voor honderden euro's een legging van Kim wilt laten bezorgen. 

Maar LUCKY YOU!!! omdat ik de originelen producten heb aangeschaft, heb ik het geluk om heel goed de dupes in Nederland uit de winkels te kunnen onderscheiden en laat ik nu net met toeval de dupe van de nieuwste skims cover up swim collectie gevonden te hebben!

 

Kim is net met een nieuwe collectie uitgekomen in de barbie periode vol met steentjes, glitters en roze kleurtjes. Het is bedoeld als swim wear cover up maar het word gedragen als topje... Weet je al waar ik het over heb ? Ik ga het je laten zien, 

 

 

Dit is de MESH RHINESTONE COVER UP T-SHIRT in de kleur TAFFY, dit is de roze versie, de hele lijn komt met een rokje,bikini, vest met rits, korte mouwen top en alles is van dezelfde stof met steentjes. Dit topje met korte mouwen is nu 70,- euro, gaat van maat xxs tot 4x xl ! Super leuk en sinds de barbie film is uitgekomen en de ZARA net de BARBIE collectie heeft uitgebracht is dit echt een trend item van nu! Veel geld voor een doorzichtig cropped shirtje he...? JA I thought so ... maar look  what the cat brought home...

 

I know... dit truitje van STRADAVIUS is een long sleeve, maar ik kan je vertellen deze stof is EXACT hetzelfde, dezelfde steentjes , tule , het topje is echt baby baby roze en geeft precies dezelfde vibe!! Dit long sleeve topje van de stradavius is verkrijgbaar van maat xs tot xxl, in meerdere kleuren zoals baby blauw, wit en zwart en echt de moeite waard! Het is te combineren met de skims bikini, het rokje hij past er echt perfect bij.... en laat dit truitje in het echt veel meer baby roze zijn dan op de foto!!! Hij heet de tule top in baby roze, de linkjes van alle items staan onder de foto en de SALE is nu bij stradavius, dit topje kun je nu krijgen voor 10 euro . hij was 23 euro.! sooo..... thank  me later en bespaar jezelf 70 euro en de verzendkosten ...! hij is het zeker waard! 

 

Owww... en ja je kan hem in de wasmachine doen, en nee de steentjes vallen er niet vanaf ... the more you know !

 

 

XOXO, POSH.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb