KIM K HOME DECO

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 04:19

De Kardashians zijn overal... ,make-up, shapewear, tv series, kleding, sociale media ... overal!!! En persoonlijk kan ik erg genieten van een beetje Kardasian vibe's... ik vind het prachtig en ga er altijd heel goed op.. TOT ik erachter kwam na een avondje online shoppen van de SKKN kim Kardashian skincare lijn dat er op haar webshop een kopje staat met HOME ... en ik dacht home......??????????!?!!?!?!?!?!?!?!?! welke dagcreme is voor home .......!?!?!!!??!!?!?!?!??! .... Dus ik ben het gaan bekijken en tot mijn verbazing heeft Kim K een home interieur lijn die bij de skinncare hoort! ja echt... the more you know...... dit is denk ik de minst toegevoegde informatie van de dag maar zeker mijn nieuwsgierige interesse waard! SO let's start want natuurlijk heb ik de items besteld HAHA ja I know ....... er is altijd wel iemand zo gek en ja .... I take the blame !

 

SOOOOOOO first things first gurliesssss

 

De home lijn bestaat uit 5 onderdelen en 1 pakket van alle items. Het gaat hier om een WASTE BASKET, TISSEU BOX, ROUND CONTAINER , CANISTER en een TRAY... dus het zijn een paar potten als voorraad potten en een zakdoekdoos en een tray waar de potten op kunnen staan ik denk dat het goed is om er een beeld bij te geven so let see ......

De sfeer van de items is erg Kim K, het Kanye huis waar ze in woont wat  ik wel erg leuk vind, wie van de style houd zal er heel goed op gaan! De prijzen zijn wel aan de hoge kant, de hele set is 470 euro, daar komen 23 euro shipping kosten bij en de verzending duurt 10 dagen... Op de potten staat er een soort van gedrukt SKKN, je ziet het bijna niet maar het staat er wel ! de items zijn naar mijn idee van steen, erg zwaar en voelen wel luxe aan! Ik heb geen spijt van de aankoop, wel moet ik zeggen dat ik 3 van de set al heb weggegeven omdat ik de style niet mooi vind en de vormen niet persoonlijk voor mij fijn zijn.... Overal vind ik de items overbodig, prijzig en onnodig.... mijn menng is dan ook, laat het gaan, bestel de shapewear die het echt waard is of de skincare van kim maar laat de tissue box lekker daar! Als je echt fan bent en net als ik toch graag haar items wilt hebben dan ja.... bestel het eenmalig en zet het ver weg in de kast als investering want veel samenwerkingen van kim en kanye gaan eruit en worden later meer geld waard net als haar parfum dus ik zou zeggen wil je investeren... dan een dikke JA ! wil je een tisseu box, ga naar de blokker gurlies you don't need this !

 

XOXO, POSH.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb