Tana mongeau bikini

Gepubliceerd op 15 augustus 2023 om 15:18

Het is bikini tijd !!!!!!!! Mijn vakantie trip komt eraan en al ruim van te voren ben ik begonnen met het zoeken naar mijn summer perfecct bikini's... Als trouwe fan van de canceld podcast van brook en Tana zag ik aan het begin van de zomer al wat super leuke items voorbij komen! Tana mongeau heeft een eigen amazon page met items die ze laat zien op haar instagram account!!!! MEIDEN!!!!! Dit is al een mega secret !!!!! Als je de amazon page in de gaten houd kun je alle items van instagram bestellen !!! super leuk !!! Dus laten we beginnen met de bikini's!!!

 

De bikini die ik heb gevonden is in meerdere kleuren verkrijgbaar en echt geweldig!!!!! Het heeft alles wat je wilt van een bikini op vakantie, kleur, vrouwelijk, perfect fit en diamands!!!  De bikini heet makemechic woman halter bikini tie side triangle set chain op de amazon pagina van tana, linkje op de knop hieronder!

hij  kost 30,99 dolar en komt in de maat xs tot xl ! ze vallen op maat  en er zijn 15 kleuren ! Ik heb de kleuren mint bleu, pink en lime green.

De  bikini word binnen een week bezorgd en netjes in een zakje geleverd, de steentjes zitten goed vast en zijn water bestendig! EEN musthave!!

 

Kijk voor nog veel meer items op haar instagram, als je een foto ziet met wat leuks kun je op haar amazon pagina kijken en jouw item zoeken! super leuk en super handig, ik heb heel  veel kleding items via haar besteld en ik ben super tevreden!!!! so gurl, let's start shopping!!!!!

 

Thank me later,

xoxo posh

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.