Juicy lip combo

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 16:47

ooohhhhhhh...... I got you on something!!!!!!! Mijn go to lip combo voor als ik de deur uit ga, niet full in de glam maar je kent het wel.... Voor mijn dagelijkse go to items in make up ben ik overdag  niet van de matt lips, niet van de lippenstiften of zware kleuren op mijn lippen... maar ladys we all want some juicy lips on the go!!!! Ik heb de perfecte lip combo voor elke vrouw voor on the go. Ik ben een enorme fan van lipliners en een glos, een van mijn favorite blijft al jaren een light brown lipliner met een clear gloss! Nou is een goede gloss vinden ook een aardige opgaven, je wilt niet dat ze plakken, verplaatsen als je praat of afgeven maar wel genoeg gloss om gevoed en shine te hebben... gurls I got you!!!!!! Ik denk dat dit 1 van mijn top secrets is en hij stelt niet teleur!!! so let's start!

De liner kost 2,69 euro !!!! KRUITVAT MUST HAVE!

Voor de lip liner ren je nu naar de kruitvat, je gaat rechtstreeks naar de catrice afdeling en je pakt de PLUMPING max-lip lipliner in de kleur 050 licence TO KISS ... Deze liner is smooth, geen potlood maar een draai pen en brengt dus makkelijk aan... voor de meiden met lipfillers een must ik ben enorm fan van de kylie lipkits en de liners maar als alternatief voor elke dag is dit je nieuwe bestie!!!! De liner smeert makkelijk uit, verplaats niet en is de perfecte kleur voor elke huidskleur, zonnebank, wit als papier, foundation full face het maakt niet uit deze linner match altijd !!!! de liner breng je aan, overline je lippen wel een beetje zodat je meer hebt voor je gloss!!!! EN JA ook als je geen groten lippen wilt, doe het nou maar gewoon en trust the proces gurl !!! 

Als je de liner hebt aangebracht en het ziet er vreemd uit dan weet je dat het goed gaat haha ! believe me. Dan gaan we door naar het volgende product die je opbrengt, in je tas doet en bij je houd alsof het je pinpas is!!!!!!!! Regel 1 bij het dragen van mijn lipcombo, als je het wilt doen moet je het goed doen en zorgen dat het ook goed blijft, dus touch up iedere 2 uur, na het drinken of roken dames ....... use the goods! De gloss die je aanschaft heb ik besteld online en in Duitsland meegenomen in een supermakt... maar volgendsmij heeft de etos ze nu ook, let wel op de gloss in de winkel komt in 5 kleuren maar online in 12 !!!!!! dus misschienn moet je hem online bstellen maar dat kan bij bol.com so no worries gurl!!!! 

Het gaat om de Maybelline LIFTER GLOSS in de kleur 002 ICE... Nogmaals ik weet niet of deze kleur in de winkels ligt ik heb de hele voorraad online besteld en de ontbrekende kleuren in Duitsland meegenomen !!! Maar hij is online verkrijgbaar!!!!!! MUST HAVE!

Deze glos breng je over je lipliner aan de kleur is een soort heel zacht smooth baby boom roze met een transparante shine. Dit in combi met de lipliner maakt je lippen prachtig vol, gevoed, shinie the house en kissable ..hihi! De glos plakt niet, probeer het een beetje door je lipliner naar binnen te smeren zodat de overline overloopt, de liner blijft op zijn plek de hele dag dus alleen de gloss moet je af en toe even fixen.

de glos is 10,95 euro!!!

 

Gurls stel mij niet teleur ik kan niet wachten op jullie tiktok, insta en no tea no hate snapchat foto's . 

 

THANK ME LATER !

 

XOXO. POSH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.