POSI K dupe satin lip

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 18:20

Guuurlllsssss, got you something !!!!! matt satin lip combo voor de perfect every day satin matt llip! en guessss what...... KRUITVAT did it !!!!!

Voor een everyday makeup look houden we van een mooie satin lip, kan nooit misgaan en doet de job altijd goed, dussss hier mijn favo lip combo at  the moment want mijn go to matt blijft de kylie posi k lipkit ass we all know. Maar dit mag er zeker niet onder doen! Deze combi is een dupe van de kylie POSIE K !! so let's start!

 

We gaan van kylie in de douglas naar catrice in de kruitvat! De lipcombi die de dupe is van posi k is namelijk een catrice lipstift en een essence lipliner! We beginnen met de liner ofcourse!

Het gaat om de lipliner essence 8h matte comfort lipliner in de kleur 06 cool mauve, deze liner is een draai liner dus geen potlood. De liner is smooth, zacht en brengt goed aan, makkelijk uit te smeren maar niet verplaatsbaar!! Hij is long stay, waterproof en blijf precies de hele dag op de plek waar je hem wilt! ik ben fan !!!!!!! de liner breng je aan op de rand van je lippen en tip van de sint, breng het midden ook aan door het in te kleuren hierdoor blijft de lippenstift beter zitten en krijg je geen rolletjes in je mondhoeken!!!!! De liner, ik ben echt fan, hij is prachtig, matte en blijft zo goed zitten !!! thank the llord essence !!!! you did it!

 

Naast de lipcombo waar ik nu over praat wil ik even de liner de hemel in prijzen want hij is het waard en hij is er in meerdere kleuren gurls !

 

Prijs 2,77 euro in de kruitvat!!!!

 

 

 

 

De lippenstift voor dit duo is de CATRICE Tint 030 Full of Passion 3.8 gr matt satin llipstift , Deze lippenstift is de perfecte dupe van de posi k, hij smeert perfect uit, gaat gelijk op de juiste plek, dekt je lip perfect en droogt snel in ,,,, maaaaarrrrrrr vergeet niet kylie is een MATT en dit is een SATIN MATT... er is dus wel een verschil in textuur !!! Maar dit is zeker niet storend en de lip blijft na het aanbrengen prachtig ik ben er weg van !!!!! de lippenstift is 6,99 euro..... HALELOEJA GURLS!!!!

 

De perfecte combi als je de posi k lipkit van kylie fijn vind en de mauve tinten geweldig vind dan is dit jouw nieuwe bestie !!

 

THANK ME LATER 

 

XOXO POSH.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb