bye YSL, hello L'oreal secrets

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 01:04

YSL, ik ga vandaag wat dromen in de make up wereld voor vrouwen verpesten denk ik..... iedereen kent het designer merk wel.....teminste dat denken we.... YSL beauty ligt in de douglas en ici paris en ik ga het geheim van dit merk met jullie delen!!!!! YSL is een luxe designer merk met hoge prijzen, het merk heeft kleding, tassen en nog veel meer en is al jaren een groot merk in de fashion en designer wereld... niet geheel raar dus dat hun make up ook aardig aan de prijs is, maar is het ook echt anders? en waarom is hun make up beter ? 

 

HET GEHEIM... ik ga met de deur in huis vallen voor iedereen die zijn geld heeft gestopt in hun make up en lippstiften en dacht dat 45 euro een mooie prijs was want de waarheid is.... YSL is van L'oreal.. WAT?! ja echtwaar ! L'oreal is eigenaar van het beauty merk YSL beauty en alle make up van dit merk komt uit dezelfde fabriek als de l"oreal make  up in de kruitvat... Sterker nog, alle make up heeft dezelfde formulering, dezelfde ingredienten en alle kleuren zijn exact hetzelfde... En dan kun je denken nee, de verpakking is anders..... NO GURL er staat een logo YSL op de dop maar heb je wel eens een ysl lipglos gekocht en naar de kruitvat gebracht... je gaat precies hetzelfde product met dezelfde kleuren en verpakking vinden voor 11 euro, het enige verschil is de kleur van de dop of het YSL logo op de dop...

 

ik ga de voorbeelden aan je laten zien..

Hier heb ik de ysl lipglos aan de linker kant, de glos de kleur is exact hetzelfde product met dezelfde formulering als de rechter foto de l"oreal.... het enige verschil is de kleur en het logo en de PRIJS

links 43 euro en rechts 7,99 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kun je dit geloven ?????? dit verschil is zo groot en bijna niemand heeft het door!!!!!

 

Wel wil ik mijn mening geven over het product, ik ben geen fan van L"oreal, hun formuleringen zijn erg oud en chemische, ook het dier proef vrij zijn is nogsteeds een groot probleem bij dit merk en aan vernieuwing is producten is weinig te zien, maar als je ooit YSL zou willen aanschaffen dan raad ik je aan om naar de kruitvat te gaan en wel L'oreal te kopen want het is oprecht exact hetzelfde dus naar mijn mening is het niet nodig om opgelicht te worden door dit soort merken !!!!

 

Persoonlijk boycot is dit gehele bedrijf volledig en alle kinderbedrijven van L'oreal... maar er zitten wel wat oude pareltjes tussen, dus de conlcusie, trap er niet in !!!! koop dit merk als je er fan van bent maar laat je niet belazeren!

 

 

XOXO

POSH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb