Contour tips

Gepubliceerd op 12 augustus 2023 om 01:10

Let's talk about ccontouring!!! Het is bijna niet weg te denken in de meeste make-up routines... de contour, ik ben er weg van bij een full glam! Maar sinds KKW contour sticks niet meer vekrijgbaar zijn ben ik nieuwe producten gaan uit proberen en ik heb weer wat pareltjes gevonden en ik wil mijn 2 fav tips met jullie delen! En wederom ben ik naar de goedkoperen items gaan zoeken zodat het toegangkelijk is voor iedereen! SO...... let's start.

 

Als eerste ben ik mega fan van de maybeline concealer stick instant eyeraser! Deze draai stick is eigenlijk een concealer maar ik ben er achter gekomen dat de douglas deze stick heeft in de kleur"bronzer"deze kleur is de perfecte contour kleur voor iedereen!!! Het product is makkelijk aan te brengen en uit te blurren! blijft lang zitten en gaat heel goed met andere producten! De stick kost 14,49/ maar is ook online bij de kruitvat te krijgen, in de winkel zelf hebben ze de kleur meestal niet maar online wel ! voor een snelle, goede contour raad ik dit zeker aan !

 

Het volgende product is in de trekppleister, kruitvat te krijgen, het is namelijk de

Make-up
16 h Long-Lasting Foundation Stay All Day van Essence

Deze foundation is erg dik en vekrijgbaar in de kleuren hazelnut en caramel, dit zijn diep bronze kleuren die prachtig zijn voor je contour! De foundation komt wel in een pomp flesje dus je kunt het product het beste met een blender aanbrengen! De foundation is super fijn als contour, verplaats niet en is echt perfect! Ook de prijs en hoeveelheid is super voordelig en ik raad het echt aan om dit te gebruiken als contour! de kleur die ik aanraad is 050 soft caramel en de prijs is 3,29 !!!!

Deze 2 producten zijn nu mijn go to every day voor contour en zijn super fijn in een full glam look! Ze verplaatsen niet, brengen fijn aan en vlekken niet!Zeker een grote aanrader!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb