Eye drop MUST HAVE

Face app, face tune, tiktok beauty filter, instagram filter..... alle filters hebben hetzelfde met elkaar gemeen... ze  maken je ogen ALTIJD witter & we love a bright eye!!!!!!! op tiktok gaan ze nu viral de oogdruppels die je ogen witter maken... het klinkt bizar maar het resultaat is ook echt BIZAR!!!!!      Hoe prachtig is het als je net je  makeup gedaan hebt, je lashes weer hebt op laten vullen en je maakt al je selfies met en zonder filter..... Nou dat dacht ik dus ook. Geen big fan van filters of face apps.... wel een fan van het oplichting en bewerken van het licht zodat het net wat mooier geblend uitkomt. Laat ik nu net DE producten uitgetest hebben die rond gaan op tiktok voor het hebben van wittere ogen. op maandag  naar bol.com en 2 oogdruppels besteld, donderdag in huis! this whas smoothhhh.....!!!!!

 

Oke first things first.... de lumify oogdruppels, in 1 woord GEWELDIG, deze oogdruppels komen in een klein doosje, een wit flesje met een paars dopje en het ziet er heel simpel uit.. maaarrrrr dit product is echt geweldig je druppelt je ogen in je ooghoek, ik ben erg gevoelig en ik doe dit als ik mijn make up al heb gedaan dus ik wil niet tranen.. een paar druppeltjes in de hoek en even knipperen... ja ja ja het is echt niet normaal maar het wit van je ogen is SPIER wit! je ogen voelen nog goed, sterker nog ze zijn beter! Je ogen zijn niet droog, niet te vochtig je merkt er helemaal niks van ! dit product is een 10 van de 10, ik doe dit puur als ik mijn full glam heb gedaan zodat mijn smokey line mooier uitkomt en het is nu een vaste routine en ik adviseer het echt aan elke poshgurlie ! Wel 2 minpunten voor de prijs, het flesje kosten mij 28 euro, en de inhoud is weinig... ik gebruik het vaak dus na 2,5 week was ik er doorheen!

duhu.. natuurlijk heb ik het linkje om ze te bestellen hieronder gezet ! we got you gurl!

 

Okee.. nummer 2 .. ook deze druppels heb ik en moet bekennen het effect is precies hetzelfde, dit is de Visine red eye comfort drops.

Ik blijf het nog even zeggen dit is een MUST HAVE EN MUST DO, gebruik de druppels na je make up en je wilt nooit meer anders, al jaaaaaaaaaren doen de sterren het, zelfs Kimm Kardashian !!!!!! 

Deze oogdruppels doen precies hetzelfde als de lumify, maar... deze fles is groter, de prijs is minder en je kunt de inhoud door het flesje heen zien, notes to that... De visine oogdruppels maken je ogen ook spier wit !!!! en nee disclaimer het is NIET schadelijk voor je ogen, in tegendeel de oogdruppels zorgen juist dat je ogen vochtig blijven en niet rood worden of gaan jeuken! Ik ben van de lumify overgestapt naar de visine en ik ben echt helemaal fan.. Gebruik de druppels met je make up en het is net alsof je een real life filter over je ogen hebt gehaald en het houd tot zeker 6 uur aan! De prijs is 13 euro nog zonder de verzendkosten, de inhoud is meer en het flesje is super fijn! Deze heb ik ook besteld op bol.com en kwam netjes binnen 2 dagen thuis bezorgd door de brievenbus.

 

De conclusie na het gebruik van allebei, meiden ga oogdruppels gebruiken en voeg dit toe in je make up routine als je het eenmaal hebt gebruikt ben je fan en het is zo mooi!!!!! Ik raad het echt iedereen aan en het is al jaren het geheim van de sterren gurls so use it in a good way ....

 

Thank me later,

 

XOXO.POSH.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb