Botox in the bottle

Er zijn zoveel skincare producten en elke week zie je wel wat nieuws op sociale media voorbijkomen, dus vandaag deel ik mijn favorrite skincare combo op dit moment. First of all..... ik gebruik deze producten nu ongeveer een half jaar met combinatie skin, dry & oils en dit is echt een game changer!!!!!!!!! Ik wissel veel van producten en test veel uit maar deze 2 items zijn altijd in mijn routine en geven mij alles wat ik ervan verwacht! Het gaat om de Paula's choice 2% BHA liqued exfoliant, The ordinary Niacinamide 10% & zinc 1% en de POSH. skincare face moister. Deze 2 producten zorgen  voor exfoliatie waardoor de poriën niet meer verstopt raken en er geen pukkeltjes meer komen, de ordinary zorg voor het botox effect van de gezicht, glad en strak!  de posh moister zorgt ervoor dat je huid gevoed is en een glow achterlaat! Voor de posh moister kom ik later terug eerst gaan we deze must have items gelijk doornemen !!!!!En alle 3 tonen een resultaat de volgende dag al ..! laten we beginnen met de eerste stap , de exfoliate...

 

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

  • Krachtige vloeistof verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes & mee-eters tegen.

  • Huidtype:Gecombineerde huid,
    Vette huid
  • Huidprobleem:Puistjes, Mee-eters, Grove poriën, Roodheid
  • Ingrediënten:Salicylzuur/BHA, Groene thee extract, Methylpropanediol 
  • Routine:Exfoliant

 

Dit product is echt een must, het maakt je porien kleiner en toont gelijk resultaat! Een must in je skinncare, mijn huid is zoveel beter geworden door dit product! Wel moet je  er rekening mee houden dat het niet in nederland vekrijgbaar is in de winkels maar het online moet bestellen, maar als je Jessy maya volgt op instagram en haar een klein beetje in de gaten houd kun je vaak gebruik maken van haar kortings codes voor paulas choice! de fles is groot en je doet er echt wel een goede 3 maanden mee als je het elke dag gebruikt voor de prijs van 39 euro ! het klinkt veel maar met alleen dit product in je skinncare routine ben je echt al heel ver opweg geholpen naar het hebben van een perfecte huid en een fijne textuur.... over textuur gesproken.... The ordinary niacinamide ookwel BOTOX in een flesje is ook echt GEWELDIG.

 

Dit product is niet duur, vekrijgbaar in de douglas en toont GELIJK resultaat!!!!! Gebruik dit product in combinatie met de paula choice en je wilt nooit meer anders. Het is een soort dik serum wat in een glazen flesje komt en smeert heel makkelijk uit op de huid. De bedoeling is dat je dit voor je dagcreme, nachtcreme of andere moister opsmeert en het trekt je huid strak zonder een vervelend gevvoel te hebben.... dat gevoel als je een maskertje op doet en je huid word strak getrokken? NEE dit heb je absoluut niet met het serum!

 

Het serum maakt je huid glad, gevoed en vult je lijntjes net wat  meer op just like botox! Omdat de paula je poriën verkleint en het serum je huid strak trekt word je wakker met het perfecte canvas voor je make up .... dus alleen maar  voordelen !!!!! So thank me later gurlies !!

 

More MoleculesNiacinamide 10% + Zinc 1%Anti-aging verzorging

 

Voor 30ml betaal je 6,95 euro en met dit flesje doe je een goede 3 maanden! GEEN GELD !!!! must have !!!!

 

 

Probeer het uit het is de moeite waard ..!

 

XOXO, POSH.


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.