no pain no zweet game !

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 14:12

In deze blog ga ik denk ik heel veel mensen iets vertellen wat niet besproken word maar jullie dames en mannen heel graag hadden willen vragen ! Namelijk ..... hoe denken vrouwen over zweten... over zichzelf en wat vinden wij van mannen die last hebben van zweet..... Dit is een onderwerp waar weinig over gepraat word maar ik weet dat veel mensen hier een onzekerheid hebben en vandaag ga ik jullie vertellen hoe ik al ruim 28 jaar zweetloos door het leven ga,,,,, je kunt dus gewoon je grijze t shirt aan dames....... !!!!!

 

Als eerst wil ik wel benoemen dat dit iets is waar je persoonlijk aanleg voor hebt of niet, dit is een hormonale disbalans en dit verschilt dus ook per persoon, maaaaarrrrrrr ik ga hier wel even mijn enorme petpeef benoemen, ik hou niet van plak, nat en vies en zoals jullie weten ben ik enorm geobsedeerd door het hebben van een zachte huid op je lichaam zowel als man als vrouw, en zweet is voor mij dan ook echt een no go!!!!! ik wil het niet zien, niet ruiken en dat geld voor de man als de vrouw.

 

Ik ben gezegend met het van nature gewoon weinig vocht verliezen, ik heb het ook niet snel warm en weinig aanleg voor zweet, maar alsnog heb ik al zeker sinds mijn 13e een  vaste routine om zeker te zijn dat ik nooit zichtbaar zweet verlies en daar heb ik 1 wondermiddel voor namelijk ....... ODOREX de depper, nou denk je HUH dat is toch voor mensen die heel erg zweten >>........ JAAAAA, dit is een depper met een vloeibaar product wat ik na het douchen altijd al jaren lang op mijn oksels aanbreng, dit zorgt ervoor dat mensen die veel zweten minder zweten....... wat dus betekend als je weinig zweet dat je niet meer kunt zweten...... snapje...... dit product heeft nu  al zoveel jaren in  mijn routine  vast  gezeten dat ik ook  als ik het niet meer gebruik en de marathon loop geen zweet meer kan afdrijven op de plaatsen waar ik dit heb gebruikt en dus mijn poriën zo goed als heb gesloten...!!!

Dus wil jij ook van dit af, gebruik dit product dan echt altijd na het douche voor het slapen op je schone huid en je hebt gelijk je resultaat!!! 

Ten 2e wil ik meegeven als tip om deo altijd op te spuiten NA het douchen NA de odorex op je huid, zo sluit je de poriën die open zijn met deo gelijk af en gebruik alleen de Dove deo, dit geld ook voor mannen met al die vieze AXE geuren, ik weet niet waarom niemand het eerlijk zegt tegen de mannen maar jullie spuiten axe op, wat lekker ruikt als je het opspuit maar de deo mengt met jullie zweetgeur,

en het is echt vreselijk, die zure geur gaat door de deo heen en de man zelf ruikt het niet meer en denkt dat hij naar chocolade ruikt maar de geur die jullie mengen met zweet onder je oksels is echt extreem overheersend en het trekt niet weg, na het sporten of in de auto overal waar de man is en loopt blijft die zure zweet geur hangen en het is echt niet te doen.... dus een tip voor de mannen die weinig vrouwen eerlijk zeggen... stop alsjeblieft met al die parfumdeo geuren geen FA geen AXE gebruiken en al helemaaaaaaaaaaaal geen zwitsal deo het MENGT MET jullie zweet zuur geur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en gebruik de blauwe fles van dove, De fles is wit en de dop is blauw van dove, hij heet dove original en is overal te krijgen voor 6 euro heren ...... Thank ME LATER !!!! deze fles ruikt namelijk naar schoon, douche, wasmiddel ...... en het stopt jullie oksel na het sporten met zweten, het beperkt de zweet hoeveelheid en jullie ruiken naar een gedouched persoon!!!!!!

hieronder voeg ik natuurlijk even de odorex toe dames !

Vekrijgbaar in de kruitvat en etos voor 7,99 en word geadviseerd door de huisarts als je langs gaat voor je probleem !!!! DUS KOPEN 

 

 

XOXO posh 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb