KYLIE coconut

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 15:48

Na de zonnige dagen kan mijn huid wel wat hydratatie gebruiken... dus we gaan de kylie coconut bodycream reviewen.  Het product gebruik ik al meer dan een jaar en er zijn al aardig wat tubes doorheen gesleten dus het word tijd voor een review ladys  !

Nou moet ik beginnen met het uitleggen van het blog onderwerp"bodycreams..... dit is 1 van mijn grootste obsessies denk ik in de skincare... Elke dag van top tot teen in de lotion, butters of creams is echt een must voor mij!!!! met het keuren van de producten let ik op een aantal dingen zoals , vegan en crualty free !!!!! ZOEK altijd het konijntje op de achterkant of de verpakking van de producten die je gebruikt !!!!

je wilt geen producten aanschaffen en betalen voor dierenleed in 2023 !!!! SO DON'T !!!! en ladys als je een man hebt... Leer je man dit !!!! wilt hij wat kopen of meenemen leer je man 2 dingen... Regel 1: na het douchen BODYLOTION ... je wilt niet naast schuurpapier lopen dames.... REGEL 2 : als  je man iets wilt kopen of meenemen wat huidverzorging of make up is laat het ALTIJD het konijntje op de verpakking zoeken, geen konijn? dan laat je het een vrouw niet opsmeren.... en dames mannen leren snel....... Trust me on that !

 

Naast deze dingen let ik op parfums, ingrediënten vanwege allergieën en geuren, ook texturen en ja ja ja................ ik kan nog wel even doorgaan met de lijst die ik heb maarrrrrrrrrrrr over de jaren heb ik wat gouden toppers gevonden en die gaan we allemaal onder dit blog onderwerp met jullie delen! 

SO first things first..... de kylie coconut....

De verpakking is erg zacht en schoon, wat ik erg leuk vind. De kartonnen verpakking is dezelfde als haar eerste lancering van Kylie Skin-producten. De flesjes zijn wit, wat anders is dan de eerste lancering van producten omdat deze producten zachtroze zijn. Ik hou van zowel de witte als de zachtroze verpakking. Ik vind het fijn dat de gezichtsproducten een andere kleur hebben dan de lichaamsproducten, zodat je ze niet kunt verknoeien. Laten we dieper ingaan op de recensie van Kylie Skin Coconut Body Lotion.

Het is eigenlijk een grotere tube dan je waarschijnlijk had verwacht, dus dat is een leuke verrassing. De Body Lotion ruikt inderdaad naar kokos en ik ben er dol op. Het is geen overweldigende geur, maar net genoeg om een ​​zoete geur van kokosnoot te ruiken. Bovendien is de Body Lotion erg hydraterend. Je zou het kunnen zien aan de swatches. Wanneer je dit op de huid aanbrengt, is het erg romig en glad en trekt het snel in. Mijn droge plekken voelden beter aan na een keer gebruik van deze bodylotion. I like it a lot!

 

De bodycream is de perfecte substantie voor het fijn uitsmeren en ik ben er weg van! ook is het een vegan product en mengt het heel mooi met je taning druppels! TIP als je savonds wat tanning druppels door je bodycream doet word je wakker met een prachtige egale zonnebank bruinne tint die door de body cream naar cocos ruikt! De tube kost 17,95 euro voor 235 ml bij de douglas en ligt bijna in alle fillialen! 

 

Mijn advies ... JAAAA !! het is de moeite waard en je doet er best wel lang mee! het plakt niet en het ruikt heerlijk dus ik zou het echt aanraden! Nou heb ik een obsessie met body butters en lotions en creams ..... toch is dit wel 1 van de top 10 van mijn favorieten! er bestaat ook een lavendel versie van het product ook deze gebruik ik al een hele lange tijd en natuurlijk gaan we deze ook door roddelen gurlies !

 

 

XOXO,POSH.


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb