KUMAI vegan travel set

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 01:45

IT's skincare timeeeee...... whoehoe!!!!! we got some goodies gurls!!! Het festival seizoen is in volle gang en we gaan weer op vakantie en er is niks erger dan aankomen bij de douane of de entree poortjes van jouw festival ... je zet je tas neer voor de controle en ja... daar gaat je body parfum... je deo... je zonnebrand .... je kent het wel en het is een nachtmerrie!!!!! Maar op de webshop van posh-elmas is een nieuw vegan beauty merk en die komt in travel size !!!! hoe handig is dit ! alles wat je van het merk KUMAI besteld komt niet groter dan de 35ml flesjes! 

 

Het merk heet Kumai en is een vegan,crualty free en chemical free brand wat in gerecyclede verpakkingen komt, MAAR ondanks al deze naturale facts zijn alle tubes prachtig clean mat zwart.... i love it! de verpakking is slik en clear, easy en it's gorg!!!!!!! so let's take a look...

De set kost nu in plaats van 24,95 voor 14,95... voor die prijs krijg je 4 perfecte mat zwarte travel size producten ... ze worden bezorgd in een super leuke pink box met een persoonlijke note... so cute gurls!! Met de code posh is er gratis verzending en het pakketje is binnen 2 dagen thuis bezorgd!!!!!! In de set zit een handlotion,bodylotion,bodywash en hair shampoo in een heerlijke geur ! De set heet dark cypress en het is echt super handig om mee te nemen in elke tas! de handlotion ziet er luxe uit en is fijn  om mee te nemen naar diners maar ook naar festivals.... so go get it !!!! check op de website voor de kortingscodes voor gratis bezorging ! zeker een musthave fave van posh!

 

 

 

so buy now or cry later gurlies,

 

XOXO POSH.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.