Your soul,your rituals.

Gepubliceerd op 2 september 2023 om 13:48

Geen grote fan van Rituals, maar we hebben weer een pareltje gevonden! Rituals is voor veel mensen een luxe merk wat vaak door de verpakkingen en de prijzen neergezet word als een extra verwennerij voor jezelf. Echter moet ik in mijn persoonlijke mening toegeven dat ik geen grote fan ben van het merk! De handzeep, een paar showergels en  sommige scub producten gaan mee in mijn routine maar daar houd het wel bij op... MAAAARRRRRRRRRRRR ik heb eindelijk een body cream gevonden die de juiste 'bijna' ingrediënten heeft of zoals ik het even zie er wel mee weg komt!

Voor dat ik het product  ga aanprijzen wil ik er wel bij vermelden dat dit merk niet dermatologische getest word, niet diervriendelijk is, niet vegan is en de ingredienten van Rituals vaak chemische zijn en totaal niet thuishoren in skincare of huidverzorging.... in plaats van natuurlijk of voordelig voor je huid is rituals een grof merk wat voor mannen vaak goed uitpakt maar vrouwen niet mooier maakt. Het veroorzaakt vaak irritaties en problemen en het dierproef en niet vegan zijn is echt niet meer nodig en van deze tijd!

Dit merk word ook heel erg afgeraden door dermatologen en alle mensen die werken met 'huid! Maar Daarmee wil ik niet zeggen dat alles slecht is! 

Ik ben door mijn eerste pot body cream heen en ik ben erg enthousiast! Het gaat om de Rituals of sakura magic touch body cream, dit is een ....plastic...... pot met een roze deksel! De verpakking is erg goedkoop maar wel erg vrouwelijk! De geur is rice milk en cherry blossem, HEERLIJK!

 

Het product  is net wat dikker dan een body  lotion en ik neem het ook aan als een whipped cream en geen normale cream. Het is een fijn product met weinig ingrediënten en de verhouding van parfum in het product is laag! Dit is heel fijn en na de hele pot ben ik erg enthousiast ! Het product maakt je huid heerlijk glad en zacht en de geur is erg fijn! Het is voor mij belangerijk dat ik voel dat mijn huid echt zacht is, de hele dag fijn ruikt en goed aanvoeld en dat werkt ! Het trekt snel in en plakt niet aan je kleding! Al met al zou ik zeggen dat dit product zeker de moeite waard is en fijn in gebruik, wel zou ik aanraden om je aankopen van dit merk te beperken, stop je geld in andere merken die daadwerkelijk gespecialiseerd zijn in huid, voeding en verzorging, rituals is een merk wat verkoopt door de naam en niet door de kwaliteit!

Ik merk dat mijn aanprijzing een beetje tegenstrijdig is omdat ik dit product zeker aanraad maar het merk niet echt dus ik ga het in een zin voorleggen" Als je skincare LEUK vind en je wilt je een beetje luxe voelen, dan koop je Rituals, Als je verstand hebt van skincare en houd van exclusief en voordelen halen uit je skincare en aankopen, dan verdiep je je in echte skincare en douche je alleen met rituals of was je je handen! Maar deze body cream mag zeker mee in je routine en doet alleen goed !

 

De pot is 200ml, en kost 23,99 ! Bij dagelijks gebruik doe je ongeveer een maand met de pot! 

 

Dus conclusie...... de feestdagen komen eraan en elke vrouw die niet wist dat ze dit nodig hadden gaat hier heel blij van worden!

PS: dit keer geen linkje, IYKYK !

 

XOXO POSH 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb