Le'BLUSH

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 03:50

SO STOP !!! WAIT A SECOND!!! wat is er gebeurd met de make-up merken in de drogisten !!!!!!!!!!!! can we talk girls...

Een goede pink perfect  blush is niet moeilijk  te vinden, ik kan er nu al zeker 10 opnoemen van kylie,dior backstage, gucci , annastasia , bennefit en ga zo maar door... maar een paar maanden geleden heb ik bij de drogist online 3 blushes besteld van L'oreal , ze kwamen binnen 5 dagen door de brievenbus en ik moet eerlijk zeggen mijn verwachting was heel laag.. ik heb bronzers geprobeerd van het merk, potloden, poeders en het is altijd niet wat je wilt dat het is, ze blenden niet mooi, vlekken teveel en ik ben geen fan van dit merk! MAAR ik had de le blush besteld en hij heeft nog even een tijdje in de kast gelegenn maar toen het moment daar was ben ik hem gaan uittesten en ik-ben-FAN !!!!!!

 

so first things first... verpakking!

De blush komt inn een klein doorzichtige plastic verpakking met 2 lagen, laag 1 is de blush en laag 2 kun je open klikken en daar vind je een spiegeltje en een blush brush!! hoe handig is dit!!! het is een compacte verpakkinng zeker de elft van de kylie blush  maar super handig en heel schattig!!!!! heel fijn in je tas en in je hand ! pluspunt ! you  got me there !!!

Dan het product zelf.... ik heb de kleur BLUS 120 ROSEDANTAL SANDALWOOD PINK en dit is een licht roze blush met een oranje ondertoon en een lichte shimmer.. de kleur is op bouwbaar en het is een creamy powder textuur. De blush met aanbrengen ging super fijn, absoluut niet vlekkerig, heel mooi en het blend gelijk volledig in je make up! Ik heb de blush  op de foundation getest  en op mijn setting powder en allebei ging prachtig! Je kunt de blush ook zeker gebruiken als een licht highlight onder je ogen om je concealer op te lichten!! TIP 

 

Eindconclusie ik ben FAN ! de kleur, het product , de verpakking is echt super fijn en heel handig als touch up in je tas! je hebt een brush een spiegel en je blush allemaal bij je zonder problemen en het is een top product! 

je krijgt 5 gram voor 14,20

De blush komt in meerdere kleuren en er zijn er 2 vekrijgbaar in de etos, de andere kleuren zijn alleen online vekkrijgbaar! Maar deze blush is zeker de moeite waard en doet niet onder voor onze favorite items! sooooo you better get it ! hier nog wat  info over het product zelf van de website, linkje op de knop gurls !

 

Beschrijving L’Oréal Paris True Match Le Blush

 

De rouge L’Oréal Paris True Match Le Blush geeft je huid een gezonde, frisse en natuurlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • geeft de wangen een gezonde kleur
  • accentueert gelaatstrekken
  • heldert op
  • heeft een lange levensduur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het gezicht met behulp van een breed penseel en strijk helemaal uit.

 

 

gurls you get it !

 

XOXO, POSH

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.